• YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2019 Andersson Film & Media AB

Här nedan hittar du några av de produktioner jag arbetat med. Jag arbetar väldigt nära med mina kunder och de är för de mesta med i alla steg i processen. Vissa filmer jag producerar är också endast för internt bruk och visas därför inte här. Om du är nyfiken på hur det går till eller om du vill ha någon att bolla med så tveka inte att höra av dig! 

säg hej!

Employer Branding

Motor Trend AB ville lyfta sin personal för att stärka sitt varumärke som arbetsgivare. Här ser du resultatet! Kommentarer från följare: 

"Detta var det bästa jag sett på länge. 👏🏻👏🏻❤️Äkta känslor, rakhet och ärlighet mot varandra är toppen 😃 Jäklar va bra denna filmen var, blev avundsjuk, detta visste jag inte om. Så vill man ha det. Sett filmen 3ggr nu 💪 kanon och super inspirerande 🤩"

Intervjuer

Ericsindustrier i Töreboda är ett litet industriföretag som samarbetar med studenter från Högskolan i Skövde för att hitta nya lösningar för sin produktutveckling. Filmen är producerad för ASSAR Industrial Innovation Arena som håller i projektet.

Reklamfilm för Mercedes-Benz X-klass

"Svinsnygg!", "Vi blir så glada när vi ser filmen!"

Spelade in en Mercedes-Benz X-klass för Björkholm Bil AB i Skövde under en härlig höstdag! 

Företagsfilm

"Annika har en förmåga att få mig trygg framför kameran. Hon fångar kärnan i budskapet och hjälper mig att formulera det kort och koncist med målgruppen i fokus. Hon är dessutom en fena på att fånga detaljer och skapa en helhet med ton och känsla. Mina kunder har gett mig mycket positiv feedback på det jobb vi gjort. Det är fantastiskt enkelt och roligt att jobba med Annika och jag vill ge mina varmaste rekommendationer."

Eventfilm och intervjuer

Filmen är en av tre som producerades inför invigningen av nya lokaler. 

Här spelade vi in barn som fick svara på frågor om verksamhetens olika ämnesområden. 

"Tusen tack för fina filmer!"

"Så himla lyckade filmerna blev!" 

1 / 3

Please reload