• Annika Andersson

Produktfilm för Jernbro

Ibland kan man bara inte ta med sig sin produkt ut till kunden och ibland är den också alldeles för dyr och specialiserad för att kunna ha kvar i lagret. Så var fallet med dessa AGV'er, automated guide vehicle som Jernbro tillverkar här i Skövde.


Alla deras AGV'er är specialanpassade och går att kombinera med flera olika system. Så när det fanns ett gäng färdiga för leverans passade vi på att filma dem för att visa funktionerna.


Eftersom tiden var knapp hann vi endast gå igenom vilka funktioner som skulle vara med i filmen men vad det skulle stå om dem fick vi ta senare. Däremot visste vi att vissa scener ville vi spela in med drönare och att vissa funktioner behövde förtydligas med någon slags animering.


Som drönarpilot lånade jag in min kollega Christian Johansson på storycom.se och animeringarna gjorde jag i Adobe AfterEffects. Texten skrevs ihop av det fina gänget på Jernbro.


Är du ute efter något liknande till din verksamhet eller produkt? Hör av dig så ska jag se om jag kan hjälpa dig!

Om Andersson Film & Media AB

Andersson Film & Media är ett produktionsbolag med bas i Skövde som hjälper drivna entreprenörer och företagare att skapa professionell video och content till hemsidor och sociala kanaler. 

Kika gärna runt här på hemsidan och har du några frågor, idéer eller tankar du vill bolla så hör av dig!

Annika Andersson

Medieproducent, Andersson Film & Media AB

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Linkedin

© 2020 Andersson Film & Media AB

Made with ❤️ in Skövde