• Annika Andersson

Kundcase Motor Trend - Employer branding

Den här gången bar det av till soliga Halmstad för inspelning med Motor Trend!


I den här filmen får vi träffa Stefan som är skadetekniker och alltså reparerar alla möjliga skador på bilar. Här förklarar han vad man kan göra för att utvecklas i sin yrkesroll och han delar också med sig av hur han tänker kring service och kunder som behöver reparera sina bilar.

Den här filmen skiljer sig därför lite i innehåll från de två tidigare filmerna som du kan se här. Här har vi mer fokus på att väcka intresse för själva yrket som är väldigt kreativt eller "klurigt" som Stefan uttrycker det. Syftet är dock densamma, att rekrytera härliga och kompetenta medarbetare till Motor Trend.


Hur filmen blev? Det ser du här:

Inspelning av employer branding film - så här gjorde vi!

Tillsammans med Madeleine Larsson, chef marknadskommunikation Motor Trend så började vi dagen med att spela in en intervju med Stefan. Madeleine gjorde en förintervju med Stefan några veckor före inspelningen så vi visste ungefär vad vi ville att Stefan skulle berätta mer om.

När intervjudelen var färdigfilmad så gick vi vidare in i skadeverkstan. Där ville vi fånga flera olika moment som dels hör till vad verkstaden kan reparera men också visa på hur det ser ut när Stefan reparerar bilarna som kommer in. Dagen till ära fanns det en Toyota Hilux som behövde ett nytt flak. Plastsvetsen fick vi dock fuska ihop och ta en del som egentligen inte skulle svetsas ihop utan kasseras. Men det ser ju otroligt proffsigt ut i alla fall!

Stort tack till Madeleine och gänget på Motor Trend för en toppendag!