• Annika Andersson

Employer brandingfilm för Motor Trend Lidköping

Alltså, Motor Trend ❤️

Om jag hade arbetat med bilar på något sätt så hade jag definitivt önskat att jag arbetade på Motor Trend. Nu får jag istället äran att filma detta härliga gäng.


Förra gången var vi i Mariestad och filmade men den här gången är det alltså dags för Lidköping att göra entré.

I den här filmen får du träffa Marcus och Marcus som båda arbetar som servicetekniker på Motor Trend. Det härliga med sommarvädret är att man kan spela in från morgon till kväll och med alla filmer jag gjort för Motor Trend har vi haft helt fantastiskt väder varje gång ☀️


Tyvärr har jag inget bakom kameran att visa. Fokus låg helt klart på filmningen istället.


Här kan du se hela filmen 👇


Employer brandingfilmer är ett sätt att visa upp hur företagets medarbetare känner för företaget och kollegorna. Båda filmerna är helt och hållet baserade på vad de medverkande svarat i en förintervju. På inspelningsdagen har vi sedan ställt samma frågor igen och redigerat ihop filmerna efter det.


Syftet med filmerna är att visa hur det faktiskt är att arbeta på Motor Trend. Därför har vi haft mycket fokus på personerna i deras arbetsmiljö och inte alltför mycket på vad de faktiskt gör. Det är interaktionen och stämningen som har fått vara ledande och de faktiska arbetsuppgifterna är istället nästan bara med bildmässigt. På det här viset lyser gemenskapen och stämningen på arbetsplatsen igenom bättre än om de hade fått berätta vilka typer av arbetsuppgifter de utför.


Första filmen med Pär och Rasmus 👇


Filmerna används främst vid rekrytering och i sociala medier men det finns stora möjligheter med materialet för exempelvis annonsering.


https://www.motortrend.se/jobb/


Vill du göra något liknande för din verksamhet?

Hör av dig till mig på kontakt@filmochmedia.se!