• Annika Andersson

Filmar du mycket själv men använder inte materialet?

Filmar du mycket själv? Sparar du dina klipp på hög utan att veta vad du ska göra med dem? Sånt händer oftare än vi tror och ibland har vi bra material utan att veta vad man kan göra med det. Ett tips är att göra korta annonser av dem. Lägg på en text, animera om du kan och en logga och vips så har du skapat något som är användbart!


Materialet till Jonna Nybergs webserie med retoriska tips var från början en inspelning som MetroJobb gjorde och tanken var att det skulle bli en film med tips inför en arbetsintervju. Av olika skäl blev materialet aldrig redigerat. När Jonna och jag tittade på materialet tillsammans så bestämde vi oss för att göra fler korta filmer av materialet istället för en lång.


Det var en utmaning att forma materialet men det var också väldigt roligt när vi väl fick ihop de olika delarna. Jag använde text och animering för att göra det hela lite roligare.

Alla delar i serien hittar du på Retorikverkstadens YouTubekanal. Jonna träffar du på Retorikverkstaden.se.

#redigering #kundcase

Om Andersson Film & Media AB

Andersson Film & Media är ett produktionsbolag med bas i Skövde som hjälper drivna entreprenörer och företagare att skapa professionell video och content till hemsidor och sociala kanaler. 

Kika gärna runt här på hemsidan och har du några frågor, idéer eller tankar du vill bolla så hör av dig!

Annika Andersson

Medieproducent, Andersson Film & Media AB

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Linkedin

© 2021 Andersson Film & Media AB

Made with ❤️ in Skövde