• Annika Andersson

Spela in en presentationsfilm!


Nu är nya designen på hemsidan uppe och snart fylls det på med nya produktioner!

En av de senaste är en presentationsfilm som Malin Emilsson på Kraft & Balans spelade in. Här presenterar hon ett av sina kärnämnen. Totalt spelade vi in fyra avsnitt under en förmiddag. Det var en väldigt intensiv inspelning där vi vred och vände på det som skulle förmedlas.

Kombinationen av ett proffs på presentationsteknik och en härlig inställning till formatet gör dessa relativt enkla produktioner till ett effektivt arbetsredskap.


Skrivet om filmen:

"Riktigt bra Malin! Kort, koncist och Kraftfullt! 👍"

"Inspirerande och så sant 💫"

"Så snyggt och proffsigt Malin👌🏻🌟"

Så vad ska man tänka på när man vill göra en presentationsfilm?

Först och främst är det viktigt att veta vem som ska se och höra dig, din målgrupp. För hur ska du veta vad du ska säga om du inte vet vem du pratar med?

Det är också bra att ha en "krok". Den här kroken ska fånga målgruppens intresse och det bästa är om man kan ha en i filmen och en i själva inlägget när man delar den i sociala medier. Men undvik upprepningar! - Kan du lista ut den här filmens krok?

Det är väldigt mycket att tänka på när man spelar in -ta hjälp av oss eller en kompis som kan fokusera på det tekniska medans du levererar ett riktigt bra första intryck!

...och tycker du att det är svårt med innehållet så hjälper vi givetvis dig med det också!