• Annika Andersson

Nu är Andersson Film & Media igång!


Första blogginlägget känns alltid lite konstigt brukar jag säga till mina kunder och det stämmer. Det här är mitt första som Andersson Film & Media och jag tänkte berätta lite om vad jag gör och hur vi kan arbeta tillsammans.

Jag har arbetat som medieproducent sedan hösten 2009. Min huvudsakliga arbetsplats fram till nu har varit Högskolan Dalarna där jag producerat filmer främst för högskolans distansstudenter. Bland produktionerna så finns det allt från enkla föreläsningar till komplicerade laborationer och produktionsflöden. Jag har även arbetat som bildproducent, fotograf och redigerare på SVT Dalarna.

Att vara medieproducent har för mig betytt att jag producerar filmer från allra första idén till publicering av färdig film i utvalt flöde samt licensiering. Har genom åren producerat allt från komplicerade filmer med greenscreen till enklare redaktionella filmer och nyhetsinslag.


Hur fungerar det då att producera en företagsfilm? Jo, det hela börjar med att vi träffas och ni får berätta vad ni behöver. Utifrån det så tar jag fram ett eller flera förslag som vi sedan väljer att arbeta vidare med. Jag utgår alltid från vad ni som företag behöver och anpassar hela mitt arbetsflöde efter det. Ni väljer också själva hur mycket ni vill vara involverade i produktionen.

Vill du veta mer så hör av dig! Inget projekt är för stort eller för litet!

Du når mig på annika@filmochmedia.se

#film

  • Facebook
  • YouTube
  • Linkedin
  • Instagram

© 2020 Andersson Film & Media AB