• Annika Andersson

Kurs i Göteborg -Marknadsföring och försäljning i sociala medierNyss hemkommen från en kurs i sociala medier av Carina Lindström i samarbete med Almi. Har träffat många intressanta människor med spännande företag och företagsidéer.

Kursen var väldigt givande och lärorik så nu är jag fullproppad med idéer och tankar om annonser och sponsrade inlägg och allt möjligt i sociala media. Om jag skulle sammanfatta allt så handlar det om att hitta sin målgrupp ute i den digitala världen. Att kommunicera med sina kunder på kundernas villkor och att vara personlig och genuin.

Just nu är jag väldigt taggad och full av inspiration. Jag ser också fram emot att få följa de nya företagarna jag träffat på kursen. Ska bli så spännande att få följa dem i deras resa!

Hejdå Göteborg vi ses en annan gång!

#utbildning #socialamedier #marknadsföring