Andersson film & media

Här nedan hittar du några av de produktioner jag arbetat med. Jag arbetar alltid utifrån mina kunders behov och budget. Vill du veta mer om hur jag arbetar och hur det går till så kika in bakom kameran.

Vissa filmer jag producerar är också endast för internt bruk och visas därför inte här. Om du är nyfiken på hur det går till eller om du vill ha någon att bolla med så tveka inte att höra av dig! 

några av mina kunder

Produktfilm

Den här produktfilmen togs fram för att kunna visa upp en produkt som annars är alldeles för dyr och för stor för att ha med sig på kundmöten och i säljsammanhang. Vi passade på att filma allt bara någon vecka innan de skulle levereras.

Upplevelse

Den här filmen är ett digitalt skogsbad. Tanken är att försöka förmedla känslan av ett riktigt skogsbad, att locka till en stunds lugn och ro var man än befinner sig. 

Kommentar från tittare: 

"Riktigt bra.... så många nyanser o känslor att ta in som man upplevt så många gånger....känner nästan doften av granskog.... Snyggt!!"

Employer Branding

Att lyfta och visa upp sina medarbetare är också ett sätt att stärka sitt varumärke som arbetgivare. För visst verkar det vara en rätt go arbetsplats?

Kommentarer från följare: 

"Detta var det bästa jag sett på länge. 👏🏻👏🏻❤️Äkta känslor, rakhet och ärlighet mot varandra är toppen 😃 Jäklar va bra denna filmen var, blev avundsjuk, detta visste jag inte om. Så vill man ha det. Sett filmen 3ggr nu 💪 kanon och super inspirerande 🤩"

Kortversion

Här har vi klippt vi ihop en förhandsvisning av fler olika föreläsningar för att kunna visa vad som ingår i ett medlemsskap. Föreläsningarna filmas i sin helhet på plats och är man medlem kan man se dem i efterhand.

"Gud viket bra innehåll 😊 Så glad att vi har filmat detta!!!"

Annons för sociala medier

Filmen är producerad för Leader Östra Skaraborg i samarbete med Storycom. Vi ville utmana målgruppen och visa att det är möjligt att laga helt och hållet lokalproducerad mat utan att tumma på sin favoritmaträtt. Visst ser det smarrigt ut?

Intervjuer

Ericsindustrier i Töreboda är ett litet industriföretag som samarbetar med studenter från Högskolan i Skövde för att hitta nya lösningar för sin produktutveckling. Filmen är producerad för ASSAR Industrial Innovation Arena som håller i projektet.

Reklamfilm för Mercedes-Benz X-klass

"Svinsnygg!", "Vi blir så glada när vi ser filmen!"

Spelade in en Mercedes-Benz X-klass för Björkholm Bil AB i Skövde under en härlig höstdag! 

Företagsfilm

"Annika har en förmåga att få mig trygg framför kameran. Hon fångar kärnan i budskapet och hjälper mig att formulera det kort och koncist med målgruppen i fokus. Hon är dessutom en fena på att fånga detaljer och skapa en helhet med ton och känsla. Mina kunder har gett mig mycket positiv feedback på det jobb vi gjort. Det är fantastiskt enkelt och roligt att jobba med Annika och jag vill ge mina varmaste rekommendationer."

Eventfilm och intervjuer

Filmen är en av tre som producerades inför invigningen av nya lokaler. 

Här spelade vi in barn som fick svara på frågor om verksamhetens olika ämnesområden. 

"Tusen tack för fina filmer!"

"Så himla lyckade filmerna blev!" 

Presentationsfilm

Made in Skövde bestämde sig för att ta verkstäderna med sig till mässan. Resultatet blev riktigt lyckat och av materialet har vi fortsatt göra flera olika produktioner.

 

Fler filmer ser du här!

"Alla är supernöjda med ditt arbete!" 

Företagspresentation

Eva Vendin, Eveda AB ville lätta upp den annars ganska så hårda informationen som företaget förmedlar. Den här filmen är också en kortversion på en längre variant -ett smart sätt att ta tillvara på befintligt material!

Presentation

Malin Emilsson, certifierad professionell coach på Kraft & Balans presenterar ett av sina kärnämnen. Filmen är en av fyra i samma serie. Se fler filmer på Kraft & Balans

"Skönt att jobba med proffs!"

Dala Nougat

Processfilm

Hur gör man? Får du ofta den frågan när du är ute hos kunder så är sannolikheten stor att fler undrar samma. Stick ut från mängden och bjud in till ett möte bakom kulisserna!

 

"Är väldigt nöjd med mitt samarbete med Annika! Hon arbetar professionellt och slutprodukten blev väldigt lyckad! Rekommenderas!" 

Mini-serie

Jonna Nyberg, retoriker gjorde en mini-serie av en tidigare inspelning med tema: Kroppsspråk vid arbetsintervjuer.

Se hela serien här

Presentationsfilm

Presentera ditt företag och dina tjänster på ett snyggt och smidigt sätt för dina kunder!

"Jag så glad att ha fått göra detta med dig Annika, superproffsig både under inspelning och produktion. Resultatet blev strålande!"

Föreläsning

Jonna Nyberg, retoriker och föreläsare satsar på att sprida viktigt budskap med sin föreläsning "Bli stärkt och få styrkan att säga ifrån". 

Reportage

Made in Skövde bestämde sig för att ta verkstäderna med sig till mässan. Resultatet blev riktigt lyckat och av materialet har vi fortsatt göra flera olika produktioner.

 

Fler filmer ser du här!

"Alla är supernöjda med ditt arbete!" 

Spara värdefull information från ditt event och använd materialet för att marknadsföra framtida event.

"Jättesnyggt och välarbetat. Ni är oerhört proffsiga i era intervjuer och ställer bra frågor. Vi är väldigt imponerade av materialet och lovar att höra av oss i framtiden. Stort tack!"

Bästa sättet att mötas online!

Dela din kunskap och erfarenhet och låt dina kunder träffa dig precis när det passar dem!

1 / 1

Please reload

säg hej!

Om Andersson Film & Media AB

Andersson Film & Media är ett produktionsbolag med bas i Skövde som hjälper drivna entreprenörer och företagare att skapa professionell video och content till hemsidor och sociala kanaler. 

Kika gärna runt här på hemsidan och har du några frågor, idéer eller tankar du vill bolla så hör av dig!

Annika Andersson

Medieproducent, Andersson Film & Media AB

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Linkedin

© 2020 Andersson Film & Media AB

Made with ❤️ in Skövde