Filmproduktion

Fördelarna med video är bara en googling bort men för att behålla din uppmärksamhet en stund till så kan jag berätta att över 80% använder video i sin marknadsföring idag, så är du inte med på tåget så håller du precis just nu i din biljett!

headway-5QgIuuBxKwM-unsplash.jpg

/OFFLINE

MÄSSA

SÄLJMÖTE

KUNDMÖTE

EVENT

BUTIK & SKYLTFÖNSTER

you-x-ventures-NYMJYXfZG-g-unsplash_edit

/OnLINE

HEMSIDA

DIGITAL MARKNADSFÖRING

SOCIALA MEDIER

NYHETSBREV

VAD DÅ FÖR FILM?

- informationsfilm, instruktionsfilm, presentationsfilm,

reklamfilm, utbildningsfilm, produktfilm, företagsfilm osv, osv -

 

Det finns många olika sorters film och man kan kategorisera i all oändlighet om man vill. Här kan du oavsett vilken typ av film du behöver få din film i rätt format och storlek för publicering i just det media du väljer.

Video engagerar &

tar dig närmare dina kunder

Video engagerar och ökar också förståelsen kring produkter och tjänster du erbjuder. Video får dina kunder att förstå det där alldeles utomordentligt braiga med just dig och det du kan allra bäst.

Att använda video är lite som att klona sig själv. Tänk att ha möjligheten att ta emot kunderna även i digital form. Ett digitalt kundbesök är minst lika viktigt som ett kundmöte på kontoret, i butiken eller när du är ute på kundbesök så se till att finnas där också!

Det kan kännas lite läskigt och ovant att börja arbeta med film så för dig som är ny i gamet så har jag satt ihop några bra startpaket för dig så att du kan komma igång så snabbt som möjligt med video!

läs mer om producerade filmer

 

Tjänster & samarbeten

Vill du kanske filma allt själv men slippa redigeringen? Behöver du låna en lampa eller mikrofon? Ska du dra igång ett superprojekt men behöver någon som kan hoppa in som filmare eller producera åt dig? Ska du starta något du tycker är spännande och behöver en partner som du kan bolla idéer med?

Tveka inte att höra av dig!

 

vad gör en MEDIEPRODUCENT?

En medieproducent har alla verktyg som behövs för att skapa en film från start till slut och längre än så. För det är viktigt att också utnyttja sin film till max när man väl har skapat den - filmer är inte gjorda för att bara ligga och damma på en hemsida.

Som medieproducent är man både producent, innehållsskapare, projektledare, koordinator, regissör, fotograf, ljudtekniker, redigerare, grafiker och mycket mer.

 

Själv trivs jag bäst i team, både i stora och små sammanhang. Jag har lång erfarenhet av att arbeta i professionella produktioner och är van att arbeta med personer som kanske inte har någon erfarenhet alls av att producera film.  Hör av dig om du också vill ta första steget till rörligt innehåll!

säg hej!

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!